Idealne na pierwszy kontakt z piwem rzemieślniczym. Pełne, zrównoważone, ze średnią goryczką. Ciemnozłote, klarowne. Łagodne nuty zbożowe, słodowa pełnia oraz bogaty aromat z kilku odmian chmielu (cytrusy, kwiaty, żywica, owoce tropikalne, zioła). Chmielone dwa razy - podczas warzenia i w czasie leżakowania, żeby uzyskać wyraźny aromat.
Składniki
Własne Sprawy
Warzenie piwa wymaga staranności i doboru odpowiednich składników. Sprawdź, co dokładnie kryją w sobie nasze receptury!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.